Domako project afbouw
Vraag een offerte aan

Albert Heijn

HomeAlbert Heijn
Project
Bouwjaar
2021
Locatie
Hoofdtocht 1
Opdrachtgever
Albert Heijn

Albert Heijn

In een voortdurende inspanning om de werkomgeving te optimaliseren, heeft het Albert Heijn distributiecentrum in Zaandam onlangs akoestische verbeteringen doorgevoerd met behulp van hoogwaardige materialen van Merford. Het resultaat is niet alleen een esthetisch aantrekkelijke omgeving, maar ook een merkbare verbetering van de akoestiek. Het is onze overtuiging dat een goede akoestiek niet alleen het welzijn van medewerkers bevordert, maar ook de efficiëntie en productiviteit verhoogt. Met dit project hebben we niet alleen de fysieke ruimte verfraaid, maar ook bijgedragen aan een aangenamere werkomgeving voor iedereen die betrokken is bij de dagelijkse operaties van het distributiecentrum.

Gerelateerde projecten

Vraag hier een offerte aan voor jouw volgende project.

Stationsweg 12
4924 BP Drimmelen
+31 (0) 6 - 549 831 98
info@domakoafbouw.nl
Domako Project Afbouw is met 30 jaar ervaring een vooruitstrevend familiebedrijf wat zich specialiseert in het realisteren van kwalitatief hoog niveau droge afbouwprojecten.
© 2022 – 2024 Domako. Alle rechten voorbehouden.
homeenvelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram