Domako project afbouw
Vraag een offerte aan

Over ons

HomeOver ons
Domako Project Afbouw is met 30 jaar ervaring een vooruitstrevend familiebedrijf wat zich specialiseert in het realisteren van kwalitatief hoog niveau droge afbouwprojecten. Wij zijn totaalontzorger vanaf concept tot realisatie van uw project. Wij doen ons werk graag en dat maakt werken met Domako Project Afbouw voor u een prettige ervaring.

Advies
Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om u van een doordacht en weloverwogen advies te voorzien dat perfect aansluit op uw wensen met betrekking tot uw af te bouwen pand. Samen met u creëren wij een totaaloplossing voor uw project waarbij we uw visie als rode draad beschouwen. Bij het uitbrengen van dit advies houden we rekening met ruimtelijke eisen (zoals brandveiligheid) en thermische en akoestische normen.

Ontwerp
Wij kijken naar de mogelijkheden en beperkingen binnen uw project en stemmen samen met u daarvoor het juiste afbouwpakket af. Het ontwerp kan worden afgestemd op uw budget doormiddel van onze ruime bibliotheek aan afbouwmaterialen met een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Door het brede scala aan disciplines waar wij mee samen werken kunnen we voor ieder idee een passende oplossing vinden.

Realisatie
Wij werken met een representatief, professioneel en veelzijdig team dat zich voortdurend ontwikkeld en aanpast op de steeds in beweging zijnde afbouwmarkt.
Tijdens het afbouwproces schenken wij veel aandacht aan de toepassing van de juiste afbouwmaterialen en technieken en kunnen wij snel schakelen wanneer dit nodig is.
Directe communicatie met uw individueel aangewezen operationeel manager, die zowel op het project als achter de schermen actief is, leidt ertoe dat onze projecten soepel en efficiënt worden gerealiseerd, zodat de grenzen van de gestelde opleveringstijd en communicaties niet worden overschreden.

Heeft u een vraag aan ons? Kunnen wij u ergens mee helpen?

Stationsweg 12
4924 BP Drimmelen
+31 (0) 6 - 549 831 98
info@domakoafbouw.nl
Domako Project Afbouw is met 30 jaar ervaring een vooruitstrevend familiebedrijf wat zich specialiseert in het realisteren van kwalitatief hoog niveau droge afbouwprojecten.
© 2022 – 2024 Domako. Alle rechten voorbehouden.
homeenvelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram