Domako project afbouw
Vraag een offerte aan

Amstelveen

HomeAmstelveen
Bouwjaar
2022
Locatie
De Loeten
Opdrachtgever
Prohuis

Amstelveen

Met grote vreugde delen wij het resultaat van onze samenwerking met Prohuis en Willy Naessens: de voltooide realisatie van 12 imposante bedrijfshallen.

Bij het binnenstappen van deze eigentijdse bedrijfsunits wordt de perfecte balans tussen eigentijds design en doordachte functionaliteit meteen tastbaar.

Het gevoel van ruimte wordt verder versterkt door een vrije hoogte van circa 2,7 meter onder het strakke systeemplafond. Metalstudwanden met HPL stompe binnendeuren, gehuld in een verfijnde eiken look, brengen een evenwicht tussen duurzaamheid en esthetiek. In de luxe pantry wordt functionaliteit verheven tot een kunstvorm. Onder- en bovenkastjes bieden voldoende opbergruimte. Aansluitingen voor een koelkast en vaatwasser maken de ruimte compleet, en bieden alle faciliteiten die nodig zijn voor een efficiënte werkomgeving.

In Amstelveen hebben we niet alleen de binnen afbouw gecreëerd; we hebben een verhaal verteld van vakmanschap, modern design en doordachte functionaliteit. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij ook uw bedrijfsruimte kunnen transformeren tot een innovatieve en inspirerende omgeving.

Gerelateerde projecten

Vraag hier een offerte aan voor jouw volgende project.

Stationsweg 12
4924 BP Drimmelen
+31 (0) 6 - 549 831 98
info@domakoafbouw.nl
Domako Project Afbouw is met 30 jaar ervaring een vooruitstrevend familiebedrijf wat zich specialiseert in het realisteren van kwalitatief hoog niveau droge afbouwprojecten.
© 2022 – 2024 Domako. Alle rechten voorbehouden.
homeenvelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram