Domako project afbouw
Vraag een offerte aan

Kavel A

HomeKavel A
Project
Bouwjaar
2023
Locatie
Ecologieweg
Opdrachtgever
Prohuis

Kavel A

Met trots delen wij ons recente project: Kavel A, gerealiseerd in samenwerking met Prohuis en Willy Naessens. Deze kavel omvat vier ruime bedrijfsunits met kantoorruimtes. Elke unit beschikt over een eigen ingang en parkeergelegenheid aan de voorzijde. De weelderige en complete afwerking verleent het geheel een uiterst moderne uitstraling.

Wij hebben met zorg de volledige binnenafbouw van dit project verzorgd, inclusief de planning om alles soepel te laten verlopen. Onze expertise omvat systeemwanden, systeemplafonds, timmerwerk, pantry's en sanitaire voorzieningen. Wij koesteren de ambitie om nog vele van deze projecten te verwezenlijken.

Als u op zoek bent naar een luxe binnenafwerking en dit graag uit handen wilt geven, staan wij voor u klaar. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij kijken uit naar de mogelijkheid om uw toekomstige projecten te verfraaien met onze vakkundige binnenafbouw.

Gerelateerde projecten

Vraag hier een offerte aan voor jouw volgende project.

Stationsweg 12
4924 BP Drimmelen
+31 (0) 6 - 549 831 98
info@domakoafbouw.nl
Domako Project Afbouw is met 30 jaar ervaring een vooruitstrevend familiebedrijf wat zich specialiseert in het realisteren van kwalitatief hoog niveau droge afbouwprojecten.
© 2022 – 2024 Domako. Alle rechten voorbehouden.
homeenvelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram