Domako project afbouw
Vraag een offerte aan

Kavel B

HomeKavel B
Project
Bouwjaar
2022
Locatie
Ecologieweg
Opdrachtgever
Prohuis

Kavel B

Met groot genoegen presenteren wij ons recente project in nauwe samenwerking met Prohuis en Willy Naessens: Kavel B. Dit ambitieuze project omvat de ontwikkeling van maar liefst 12 duurzame bedrijfsunits. Als toegewijd team hebben wij de complete binnenafbouw van deze units verzorgd, met een focus op kwaliteit en precisie die centraal stond bij elke stap van het proces.

Onze verantwoordelijkheden bestreken een breed scala aan vakgebieden, waaronder plafonds, wanden, HPL deuren, vensterbanken, sanitair, kitwerk, schilderwerk, en timmerwerk. Met trots kunnen wij zeggen dat wij ook verantwoordelijk waren voor de gedetailleerde planning die dit complexe project vereiste.

Het resultaat van ons gezamenlijke inspanningen vervult ons met grote voldoening. Kavel B staat nu als een toonbeeld van duurzaamheid en vakmanschap. Wij kijken met opwinding uit naar verdere samenwerkingen om zo aan een duurzame toekomst te bouwen.

Gerelateerde projecten

Vraag hier een offerte aan voor jouw volgende project.

Stationsweg 12
4924 BP Drimmelen
+31 (0) 6 - 549 831 98
info@domakoafbouw.nl
Domako Project Afbouw is met 30 jaar ervaring een vooruitstrevend familiebedrijf wat zich specialiseert in het realisteren van kwalitatief hoog niveau droge afbouwprojecten.
© 2022 – 2024 Domako. Alle rechten voorbehouden.
homeenvelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram