Domako project afbouw
Vraag een offerte aan

Kavel D

HomeKavel D
Project
Bouwjaar
2022
Locatie
Ecologieweg
Opdrachtgever
Prohuis

Kavel D

In nauwe samenwerking met Prohuis en Willy Naessens presenteren wij met trots de ontwikkeling van Kavel D. Deze veelzijdige kavel herbergt een kantoorruimte van circa 100 m² en een ruime bedrijfsruimte van ongeveer 599 m². Onze verantwoordelijkheden strekken zich uit tot verschillende cruciale aspecten van dit project, met bijzondere aandacht voor een hoogwaardige afwerking in de binnen afbouw.

voor wat betreft het sanitair hebben wij gezorgd voor een luxe, smaakvol betegelde toiletgroep die apart is voor dames en heren, compleet met urinoirs en wandclosets. Daarnaast hebben wij een belangrijke rol gespeeld in de circulaire afwerking van het geheel, waarbij wanden, meterkasten, en systeemplafonds zijn voorzien van energiezuinige LED-verlichting verzorgd door Martinu.

Onze toewijding aan kwaliteit en aandacht voor detail heeft geresulteerd in een eigentijds, functioneel en duurzaam vastgoedcomplex dat voldoet aan de moderne zakelijke behoeften. Wij hebben alle vertrouwen dat deze nieuwe kavel van onschatbare waarde zal zijn voor de zakelijke gemeenschap.

Gerelateerde projecten

Vraag hier een offerte aan voor jouw volgende project.

Stationsweg 12
4924 BP Drimmelen
+31 (0) 6 - 549 831 98
info@domakoafbouw.nl
Domako Project Afbouw is met 30 jaar ervaring een vooruitstrevend familiebedrijf wat zich specialiseert in het realisteren van kwalitatief hoog niveau droge afbouwprojecten.
© 2022 – 2024 Domako. Alle rechten voorbehouden.
homeenvelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram