Domako project afbouw
Vraag een offerte aan

Kavel E

HomeKavel E
Project
Bouwjaar
2022
Locatie
Ecologieweg
Opdrachtgever
prohuis

Kavel E

Met genoegen reflecteren wij op onze succesvolle bijdrage aan de realisatie van kavel E op Ambachtsezoom, in nauwe samenwerking met Prohuis en Willy Neassens. Dit circulaire bedrijvenpark diende als een uitstekend voorbeeld van duurzaamheid en innovatie. Onze verantwoordelijkheden in dit project omvatten de volledige binnenafbouw, inclusief sanitair en kantoorruimte, waarbij we uitsluitend 100% recyclebare materialen hebben gebruikt.

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 10 bedrijfsunits, verdeeld over twee bouwlagen.

Wij zijn verheugd om deel uit te maken van dit duurzame initiatief en blijven streven naar vooruitgang en excellentie in al onze projecten. Het is onze overtuiging dat onze inspanningen een positieve bijdrage leveren aan de bevordering van duurzaamheid en innovatie in de bouwsector.

Gerelateerde projecten

Vraag hier een offerte aan voor jouw volgende project.

Stationsweg 12
4924 BP Drimmelen
+31 (0) 6 - 549 831 98
info@domakoafbouw.nl
Domako Project Afbouw is met 30 jaar ervaring een vooruitstrevend familiebedrijf wat zich specialiseert in het realisteren van kwalitatief hoog niveau droge afbouwprojecten.
© 2022 – 2024 Domako. Alle rechten voorbehouden.
homeenvelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram