Domako project afbouw
Vraag een offerte aan

Kavel H blok C

HomeKavel H blok C
Project
Bouwjaar
2023
Locatie
Ecologieweg
Opdrachtgever
Prohuis

Kavel H blok C

Met trots delen wij ons recent voltooide project in nauwe samenwerking met Prohuis, Willy Naessens en Shiraz Office Furniture B.V: een prachtig kantoorgebouw dat volgens circulaire principes is afgebouwd. Geïnspireerd door de 'Cradle to Cradle' filosofie is het park ontworpen, gebouwd met 100% recyclebare materialen en volledig gasvrij gemaakt, wat zeker geruststellend is gezien de huidige gasprijzen.

Door het gebruik van zonnepanelen, uitstekende isolatie met een hoge RC-waarde en een energiezuinige airco die zowel kan koelen als verwarmen, wordt een constant aangenaam klimaat in het pand gegarandeerd. Deze keuzes dragen niet alleen bij aan comfort, maar ook aan een bewust klimaatbeleid.

Onze bijdrage aan dit project omvatte diverse binnenafbouwdisciplines. Denk hierbij aan systeemwanden met HPL stompe binnendeuren in eikenlook, zwarte systeemplafonds met energiezuinige LED-verlichting, grijze vloertegels in de pantry en toiletten, aparte toiletgroepen voor dames en heren op elke verdieping, en luxe pantry's uitgerust met doorstromers voor warm water, aansluitingen voor koelkasten en vaatwassers op elke verdieping.

Dit project is niet alleen een bewijs van vakmanschap maar ook van ons streven naar duurzaamheid en comfort. Wij kijken uit naar verdere mogelijkheden om samen te werken aan innovatieve, circulaire en milieuvriendelijke projecten. Neem gerust contact met ons op om uw toekomstige projecten met ons te bespreken.

Gerelateerde projecten

Vraag hier een offerte aan voor jouw volgende project.

Stationsweg 12
4924 BP Drimmelen
+31 (0) 6 - 549 831 98
info@domakoafbouw.nl
Domako Project Afbouw is met 30 jaar ervaring een vooruitstrevend familiebedrijf wat zich specialiseert in het realisteren van kwalitatief hoog niveau droge afbouwprojecten.
© 2022 – 2024 Domako. Alle rechten voorbehouden.
homeenvelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram