Domako project afbouw
Vraag een offerte aan

Wattstraat

HomeWattstraat
Bouwjaar
2022
Locatie
Zwijndrecht
Opdrachtgever
Prohuis

Wattstraat

Welkom bij het Wattstraat Project, waar we met trots ons recente succesverhaal delen. In nauwe samenwerking met Prohuis en Willy Naessens hebben we twee opmerkelijke bedrijfs-/kantoorunits gerealiseerd. Deze units bieden ruime bedrijfshallen gecombineerd met eigentijdse kantoorruimtes, verdeeld over twee verdiepingen.

Bij het Wattstraat Project hebben we het gehele traject, vanaf de initiële planning tot aan de nauwkeurige oplevering van de binnenafbouw, op ons genomen. Wij hebben metal-stud wanden geplaatst, sanitaire voorzieningen geïnstalleerd, plafonds met vakmanschap aangebracht en vensterbanken en deuren met ongeëvenaarde precisie afgewerkt, zodat ze aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Ons werk bij het Wattstraat Project vertegenwoordigt niet alleen vakmanschap, maar ook ons toewijding aan kwaliteit. We zijn er trots op dat we de visie van onze partners hebben verwezenlijkt en hoogwaardige resultaten hebben geleverd.

Als u geïnteresseerd bent in ons werk of soortgelijke projecten, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we uw zakelijke ambities realiseren en streven naar succes in elk project dat we aangaan.

Gerelateerde projecten

Vraag hier een offerte aan voor jouw volgende project.

Stationsweg 12
4924 BP Drimmelen
+31 (0) 6 - 549 831 98
info@domakoafbouw.nl
Domako Project Afbouw is met 30 jaar ervaring een vooruitstrevend familiebedrijf wat zich specialiseert in het realisteren van kwalitatief hoog niveau droge afbouwprojecten.
© 2022 – 2024 Domako. Alle rechten voorbehouden.
homeenvelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram