Domako project afbouw
Vraag een offerte aan

Voltastraat

HomeVoltastraat
Bouwjaar
2023
Locatie
Zwijndrecht
Opdrachtgever
Prohuis

Voltastraat


Met tevredenheid delen wij het succes van ons recente project: Bakestein. Hier hebben wij samen met Prohuis en Willy Naessens negen hoogwaardig afgewerkte bedrijfs-/kantoorunits gerealiseerd. Deze units bieden bedrijfshallen in combinatie met kantoorruimtes verdeeld over twee verdiepingen.

Onze rol omvatte de volledige planning en realisatie van de binnenafbouw, inclusief de constructie van metal-stud wanden, de installatie van sanitair, het aanbrengen van plafonds, het uitvoeren van timmerwerk en de zorgvuldige afwerking van vensterbanken en deuren.

Met trots kijken wij terug op dit project en anticiperen wij vol enthousiasme op toekomstige samenwerkingen. Als u geïnteresseerd bent om met ons samen te werken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we uw projectambities verwezenlijken

Gerelateerde projecten

Vraag hier een offerte aan voor jouw volgende project.

Stationsweg 12
4924 BP Drimmelen
+31 (0) 6 - 549 831 98
info@domakoafbouw.nl
Domako Project Afbouw is met 30 jaar ervaring een vooruitstrevend familiebedrijf wat zich specialiseert in het realisteren van kwalitatief hoog niveau droge afbouwprojecten.
© 2022 – 2024 Domako. Alle rechten voorbehouden.
homeenvelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram